Planurile includ: piept de pui, smantana, spagheti, sos de soia, busuioc, oregano, usutroi. Restul pe parcurs.
Daca puiul nu-si face singur harakiri il ajutam noi si il facem harcea-parcea; adica bucatele. La fel si usturoiul.
Le lasam cateva minute si zice maestrul ca le putem ameti cu putin alcool; eu am avut niste afinata; am turnat cam o lingura; puiul nu a fugit din tigaie asa ca am considerat-o o idee buna. Am mai stors si sticla de sos de soia peste si am luat pauza cu tigaia asta.
Intre timp am fiert pastele. Apoi le-am pus in wok cu niste smantana
Dupa ce fierbe smantana
punem si continutul primei tigai, amestecam si chemam lumea la masa.
Am incercat si o salata de rucola
adica niste frunzulite taiate, cu ulei de masline si suc de lamaie. E asa si asa, probabil ca nefiind obisnuit cu planta nu m-a dat pe spate, dar nici rea nu a fost. Acum nici nu stiu daca se potrivea la reteta, dar am incercat; astept parerea expertilor.
A urmat un desert rapid si "caloric".
Toate bunaciunile (a se citi bunatatile) au fost apreciate :-).
Pofta buuuunaaaaa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu