Uff, n-am mai prestat de mult prin bucatarie; adica am mai facut cate ceva, dar nimic nou asa ca am revenit cu forte proaspete.
Am adunat repede ce am gasit prin frigider si camara, adica: muschi de purcelus, ardei gras, ceapa, usutroi, 1 vanata, 1 dovlecel, niste praz, ghimbir, sos de soia si de chilli, vin alb, condimente.
Carnea am taiat-o bucatele si am pus-o la calit in tigaie cateva minute pe fiecare parte.
Am adaugat apoi ceapa, prazul si usturoiul taiate in bucati mici, ardeiul taiat felii si ghimbirul, de asemenea feliat; ghimbirul nu l-am lasat pana la sfarsit ca sa nu se iuteasca amestecul prea mult.
Intr-un wok am calit putin in ulei de masline dovlecelul taiat felii pe lungime si vanata.
Am adaugat dovlecelul si vanata peste carne si am mai lasat vreo 5 minute sa scada; am pus sare, piper, sos de chilli si sos de soia.
Intre timp am fiert si spaghetele si cam asta a fost tot.
Si a fost bun.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu