sâmbătă

Pangasius in sos de vin alb

Daca tot au fost sarbatorile, ce puteam eu sa gatesc? nisteee pesteee, ca ne-am saturat de porc si am vrut ceva mai usor.
Pangasius am gasit prin frigider si mi-am adus aminte de reteta lui Liviu asa ca am scos de prin camara urmatoarele: faina, sare, piper, ulei de masline, vin alb si unt.

Pentru inceput punem untul la topit intr-o tigaie antiaderenta

iar cand se topeste adaugam putin ulei de masline

Fileurile de peste le tavalim prin faina amestecata cu sare si piper (se poate pune si boia), apoi le punem la prajit cateva minute (cam 2-3 minute pe fiecare parte).


Dupa ce s-au prajit adaugam vin alb cat sa acoperim pestele.

Punem nitel patrunjel si mai lasam putin sa scada.

Cam asa arata fileul.

Am facut si o garnitura de ciuperci dupa reteta asta.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu