Aseara am facut curat in frigider. Adica am folosit la gatit cam tot ce am gasit, nu ca mai era mare lucru prin el :)
Am facut niste orez cu piept de pui, ciuperci, dovlecel, apio, usutroi, ceapa, ghimbir, rosii; am mai pus putin sos de chilli, sos de soia, sare, piper si cimbru.
Usturoiul l-am calit in unt, impreuna cu ghimbirul dat prin razatoare.
Punem si ceapa taiata marunt.
Si puiul taiat cubulete.
Ciupercile le-am taiat putin mai mari decat de obicei.
Intre timp am taiat dovlecelul in felii subtiri.
si am adaugat si rosiile din conserva.
Dupa vreo 10 minute au scazut si le-am dat la o parte de pe foc.
Intre timp am fiert orezul exact cat scrie pe cutie (16 minute in cazul asta).
Si gata.
Pofta buna!
3 comentarii:
tare bun!
Daaa, si Tudor a mancat dovlecei cu mana... cred ca trebuie sa ii fac mai des dovlecei la wok ca a dormit bine azi noapte :))
pare o reteta buna....am sa o incerc si eu....:)
Trimiteți un comentariu