vineri

Pangasius cu sos de rosii

Hello!
Am lipsit cam mult, nu ca n-am gatit, dar mi-a fost lene sa mai scriu :-)
Acum vreo 2 saptamani am avut chef de peste. Cum prin frigider aveam niste file de pangasius m-am apucat de treaba.
M-am apucat cu: pangasius, niste condimente (sare, piper, oregano), ulei de masline...

Am tavalit pestele prin ulei de masline si l-am presarat cu condimente.

Am adaugat deasupra si niste ciupercute si putin ardei gras si am bagat la cuptor.

Intre timp m-am ocupat de sosul de rosii; am folosit: niste usturoi, ceapa, ciuperci, ardei gras, pasta de tomate, condimente etc.

Am pus ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline.

Dupa vreo 2 minute am pus ciupercile si ardeiul

Am pus vreo 2 rosii de la congelator, decojite si taiate bucati mai mari si vreo 2-3 linguri de pasta de tomate.

Le-am lasat cateva minute pana arata toata chestia cam asa

Am scos pestele din cuptor

si l-am intins pe farfurie cu niste sos sa-i tina de urat.


Pofta buna!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Faina bucatareala.Imi lasa gura apa.

george burnici 2 ian 2010

Mircea spunea...

De-abia m-am incalzit :-)
Stai pe aproape, ca deja am ramas in urma cu retetele facute si nepostate.

Anonim spunea...

suna bine reteta,azi o incerc si eu

Trimiteți un comentariu